Merkevareleverandør

Øk volum på salget

Som merkevareleverandør får du et verktøy som effektivt og oversiktlig selger varene dine.

sykkel-merkevare

Økt fleksibilitet og dynamikk i vareflyten

Effektivt forhåndssalg

Under private messer kan alle inviterte bestille varer i Presale. Portalen fungerer som en nettbutikk, med et selvforklarende og enkelt system å betjene. Slik blir salget betydelig effektivisert.

Kampanjeverktøy

Med Digitrade Presale kan du raskt og effektivt etablere lønnsomme innsalgspakker til alle butikkene i en kjede. Informasjonen er umiddelbart tilgjengelig for butikkene i et enkelt og intuitivt webgrensesnitt. Kommuniser direkte med enkeltbutikker eller samtlige butikker for å optimalisere salget.

Økt salg av populære varer

Du kan tidlig og effektivt planlegge og følge opp kjøp for å forhindre for mye av en vare i en sesong, i forhold til en annen.

Redusert risiko

Unngå ukurante innkjøp ved å få oppdatert oversikt over forhåndsordre, mengde og verdi. Oversikten gjør deg i stand til å sammenligne alle tall fra fjorårets ordre - du kan sammenligne mot budsjett, mot tilsvarende messe i fjor, og mot forrige sesong.

Driftssikkert system

Spar tid og unngå frustrasjon med lite nedetid. Digitrade er et driftssikkert system som integreres sømløst med kjedens eksisterende forretningsløsninger. Med god overvåkning sikres det god driftsstabilitet for alle parter.

Pålitelig informasjon

Digitrade gir gode sanne data. Systemet forteller hvor i næringskjeden varen til en hver tid er, for optimal vareflyt og effektivitet. Ved forsinkelse kan du lett spore varen og gi kunder riktig informasjon.

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Digitrade er et levende verktøy som møter kravene til dagens digitale kundemøter, og har et brukergrensesnitt som stadig har blitt forenklet og krever lite opplæring i Intersport butikkene. Vi er veldig fornøyd med Infonor Systems som samarbeidspartner, og nyter godt av å ha et verktøy som effektiviserer hverdagen for våre 200 butikksjefer.»

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

Messeportalen er et stort pluss i vår verden. I en kjede som vår, hvor vi kjøper inn fellesvarer, er vi helt avhengig av en portal hvor alle har tilgang. Den fungerer meget godt, er enkel å jobbe med, og gjør oss i stand til å forberede oss mer effektivt når vi skal på messer. 

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Vi er veldig fornøyd med Digitrade og Infonor Systems. De har vært en god sparringspartner i over 17 år, og har både utfordret og hjulpet oss med å utvikle gode løsninger for å tilfredsstille forretningsbehov og krav. Over tid har vi sammen utviklet et brukervennlig og moderne verktøy som effektiviserer driften i butikkene våre.» 

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Gjennom 17 år har vi hatt et tett og godt samarbeid med Infonor Systems. De har hele tiden vært lydhøre for våre skiftende behov i takt med digitaliseringsprosessen i retail, og har stadig tilført portalen nye elementer basert på Intersport sine ønsker.»

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

«Det er en fornøyelse å jobbe med Digitrade. Portalen er enkel å søke i, både for de som er 16 år og 60 år, som ikke er så datavant. Som butikksjef har jeg god oversikt når jeg sender inn alle ordre, og prosessen er rask og effektiv.»

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Leveringsdyktigheten til selskapet er meget bra, de holder det de lover og leverer det de skal til rett tid. Systemet er driftssikkert, og vi får veldig lite tilbakemeldinger på feil og mangler. I disse Corona-tider vet jeg ikke hva vi skulle gjort uten messeportalen Presale, hvor butikkeierne kan se og bestille neste sesongs varer i…

Høres dette interessant ut?

Fortell litt om deg selv, så tar vi kontakt med deg slik at du kommer videre i din planlegging.