Kjedeledelse

Rett vare til rett tid

Sikre deg økt lønnsomhet i butikkene med et systematisert og velassortert produktsortiment. Rett vare til rett tid på rett sted, gir fornøyde kunder med marginene på din side.

Kjedeledelse

Økt fleksibilitet og dynamikk i vareflyten

Kalkyler

Lag enkelt kalkyler med bruttopris, messerabatt og inntjening i butikk hvis alle varer blir solgt. Skaff deg enkelt totaloversikt over alle butikker og deres kalkyler for inntjening.

Rapportering

Tilby dine kunder god oversikt og forutsigbarhet med mye tilgjengelig data. Se total lagerbeholdning, og oversikt over leveringstid av alle produkter, ved siden av økonomiske estimat på kjøp per varemerke. Vi tilbyr et stor sett ferdige rapporter i løsningen, som enkelt kan tilpasses deres behov.

Automatisk varepåfylling

Forsikre deg om at samtlige butikker i kjeden har nok av kampanjevarer som vises på TV, ved å legge dem inn på automatisk varepåfylling.

Publiseringsverktøy

Med Digitrade kan du raskt og effektivt etablere lønnsomme innsalgspakker til alle butikkene i kjeden. Informasjonen er umiddelbart tilgjengelig for butikkene i et enkelt og intuitivt webgrensesnitt. Kommuniser direkte med enkeltbutikker eller samtlige butikker for å optimalisere driften.

Driftssikkert system

Spar tid og unngå frustrasjon med lite nedetid. Digitrade er et driftssikkert system som integreres sømløst med kjedens eksisterende forretningsløsninger. Med god overvåkning sikres det god driftsstabilitet for alle parter.

Pålitelig informasjon

Digitrade gir gode sanne data. Systemet forteller hvor i næringskjeden varen til en hver tid er, for optimal vareflyt og effektivitet. Ved forsinkelse kan du lett spore varen og gi kunder riktig informasjon.

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

Messeportalen er et stort pluss i vår verden. I en kjede som vår, hvor vi kjøper inn fellesvarer, er vi helt avhengig av en portal hvor alle har tilgang. Den fungerer meget godt, er enkel å jobbe med, og gjør oss i stand til å forberede oss mer effektivt når vi skal på messer. 

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Vi er veldig fornøyd med Digitrade og Infonor Systems. De har vært en god sparringspartner i over 17 år, og har både utfordret og hjulpet oss med å utvikle gode løsninger for å tilfredsstille forretningsbehov og krav. Over tid har vi sammen utviklet et brukervennlig og moderne verktøy som effektiviserer driften i butikkene våre.» 

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Leveringsdyktigheten til selskapet er meget bra, de holder det de lover og leverer det de skal til rett tid. Systemet er driftssikkert, og vi får veldig lite tilbakemeldinger på feil og mangler. I disse Corona-tider vet jeg ikke hva vi skulle gjort uten messeportalen Presale, hvor butikkeierne kan se og bestille neste sesongs varer i…

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Digitrade er et levende verktøy som møter kravene til dagens digitale kundemøter, og har et brukergrensesnitt som stadig har blitt forenklet og krever lite opplæring i Intersport butikkene. Vi er veldig fornøyd med Infonor Systems som samarbeidspartner, og nyter godt av å ha et verktøy som effektiviserer hverdagen for våre 200 butikksjefer.»

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Gjennom 17 år har vi hatt et tett og godt samarbeid med Infonor Systems. De har hele tiden vært lydhøre for våre skiftende behov i takt med digitaliseringsprosessen i retail, og har stadig tilført portalen nye elementer basert på Intersport sine ønsker.»

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

«Det er en fornøyelse å jobbe med Digitrade. Portalen er enkel å søke i, både for de som er 16 år og 60 år, som ikke er så datavant. Som butikksjef har jeg god oversikt når jeg sender inn alle ordre, og prosessen er rask og effektiv.»

Høres dette interessant ut?

Fortell litt om deg selv, så tar vi kontakt med deg slik at du kommer videre i din planlegging.