Butikkledelse

Enklere hverdag

Med god oversikt over innkjøp, logistikk og vareflyt, havner marginene på din side. Hvilket betyr lavere skuldre og bedre nattesøvn.

butikkledelse

Økt fleksibilitet og dynamikk i vareflyten

Driftssikkert system

Spar tid og unngå frustrasjon med lite nedetid. Digitrade er et driftssikkert system som integreres sømløst med kjedens eksisterende forretningsløsninger. Med god overvåkning sikres det god driftsstabilitet for alle parter.

Enkel opplæring

Systemet er intuitivt og krever lite opplæring, uansett forkunnskaper. Ansatte finner all informasjon de trenger i Digitrade for å yte god kundeservice og ha en effektiv arbeidsdag. Det er lett å publisere korte meldinger og generell informasjon til brukere, kunder og grupper.

God kontroll

Unngå ukurante innkjøp ved å få oppdatert oversikt over forhåndsordre, mengde og verdi. Oversikten gir deg mulighet til å sammenligne alle tall fra fjorårets ordre, så du kan sammenligne mot budsjett, mot tilsvarende messe i fjor og sammenligne med forrige sesong.

Pålitelig informasjon

Digitrade gir gode sanne data. Systemet forteller hvor i næringskjeden varen til en hver tid er, for optimal vareflyt og effektivitet. Ved forsinkelse kan du lett spore varen og gi kunder riktig informasjon.

Detaljerte rapporter

Digitrade har mye verdifull data som kan tilpasses dine behov. Få en detaljert oversikt over leveringstid, og kjøp med estimert lønnsomhet per varemerke, eller oversikt over lagerbeholdningen.

Digital messeløsning

Si farvel til Excell-arket og benytt deg av et heldigitalt verktøy som alltid er tilgjengelig på web. På nett er produktinformasjon før, under og etter messen lett tilgjengelig. Det gjør det enklere å planlegge og gjøre effektive salg. Du kan legge ut messekatalog og kampanjer på forhånd og under messe.

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

Messeportalen er et stort pluss i vår verden. I en kjede som vår, hvor vi kjøper inn fellesvarer, er vi helt avhengig av en portal hvor alle har tilgang. Den fungerer meget godt, er enkel å jobbe med, og gjør oss i stand til å forberede oss mer effektivt når vi skal på messer. 

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Vi er veldig fornøyd med Digitrade og Infonor Systems. De har vært en god sparringspartner i over 17 år, og har både utfordret og hjulpet oss med å utvikle gode løsninger for å tilfredsstille forretningsbehov og krav. Over tid har vi sammen utviklet et brukervennlig og moderne verktøy som effektiviserer driften i butikkene våre.» 

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Digitrade er et levende verktøy som møter kravene til dagens digitale kundemøter, og har et brukergrensesnitt som stadig har blitt forenklet og krever lite opplæring i Intersport butikkene. Vi er veldig fornøyd med Infonor Systems som samarbeidspartner, og nyter godt av å ha et verktøy som effektiviserer hverdagen for våre 200 butikksjefer.»

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Leveringsdyktigheten til selskapet er meget bra, de holder det de lover og leverer det de skal til rett tid. Systemet er driftssikkert, og vi får veldig lite tilbakemeldinger på feil og mangler. I disse Corona-tider vet jeg ikke hva vi skulle gjort uten messeportalen Presale, hvor butikkeierne kan se og bestille neste sesongs varer i…

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

«Det er en fornøyelse å jobbe med Digitrade. Portalen er enkel å søke i, både for de som er 16 år og 60 år, som ikke er så datavant. Som butikksjef har jeg god oversikt når jeg sender inn alle ordre, og prosessen er rask og effektiv.»

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Gjennom 17 år har vi hatt et tett og godt samarbeid med Infonor Systems. De har hele tiden vært lydhøre for våre skiftende behov i takt med digitaliseringsprosessen i retail, og har stadig tilført portalen nye elementer basert på Intersport sine ønsker.»

Høres dette interessant ut?

Fortell litt om deg selv, så tar vi kontakt med deg slik at du kommer videre i din planlegging.