Optimal varehandel og vareflyt

Digitrade - det du trenger for effektive innkjøp, bestillinger og vareflyt i én kjede. Messeportalen Digitrade Presale - den eneste i sitt slag på markedet - sikrer høyere margin og bedre forutsigbarhet ved innkjøp av sesongvarer på messer.

Hva er ditt behov?

Merkevareleverandør

Som leverandør får du et verktøy som enkelt og oversiktlig selger varene dine.

Salg og markedsføring

Er du salgssjef kan du effektivisere kampanjer før, under og etter messer, og ellers i sesongen.

Butikkledelse

Som butikksjef kan forhåndsordre gi god nattesøvn og sikre høyere margin, bedre utnyttelse av ressurser og større forutsigbarhet i alle ledd av handelen.

Kjedeledelse

Som kjededirektør sørger du for at rett vare kommer til rett butikk til rett tid, så dine kunder oppnår mest mulig salg.

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Digitrade er et levende verktøy som møter kravene til dagens digitale kundemøter, og har et brukergrensesnitt som stadig har blitt forenklet og krever lite opplæring i Intersport butikkene. Vi er veldig fornøyd med Infonor Systems som samarbeidspartner, og nyter godt av å ha et verktøy som effektiviserer hverdagen for våre 200 butikksjefer.»

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

Messeportalen er et stort pluss i vår verden. I en kjede som vår, hvor vi kjøper inn fellesvarer, er vi helt avhengig av en portal hvor alle har tilgang. Den fungerer meget godt, er enkel å jobbe med, og gjør oss i stand til å forberede oss mer effektivt når vi skal på messer. 

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Leveringsdyktigheten til selskapet er meget bra, de holder det de lover og leverer det de skal til rett tid. Systemet er driftssikkert, og vi får veldig lite tilbakemeldinger på feil og mangler. I disse Corona-tider vet jeg ikke hva vi skulle gjort uten messeportalen Presale, hvor butikkeierne kan se og bestille neste sesongs varer i…

Lars Terje Saltbones, Drift og sikkerhetssjef, Intersport Norge

«Gjennom 17 år har vi hatt et tett og godt samarbeid med Infonor Systems. De har hele tiden vært lydhøre for våre skiftende behov i takt med digitaliseringsprosessen i retail, og har stadig tilført portalen nye elementer basert på Intersport sine ønsker.»

Randi Kristiansen, Masterdata, EDI ansvarlig, Systemforvaltning, Intersport Norge

«Vi er veldig fornøyd med Digitrade og Infonor Systems. De har vært en god sparringspartner i over 17 år, og har både utfordret og hjulpet oss med å utvikle gode løsninger for å tilfredsstille forretningsbehov og krav. Over tid har vi sammen utviklet et brukervennlig og moderne verktøy som effektiviserer driften i butikkene våre.» 

Alexander Hagen, butikksjef i G-max, Storo

«Det er en fornøyelse å jobbe med Digitrade. Portalen er enkel å søke i, både for de som er 16 år og 60 år, som ikke er så datavant. Som butikksjef har jeg god oversikt når jeg sender inn alle ordre, og prosessen er rask og effektiv.»

Når er din neste messe?

Opplev en ny verden av oversikt og forutsigbarhet, med en heldigital produktkatalog som vise alle varer og gjør det enkelt å bestille og handle på messer.

AdobeStock_197565964-web

Høres dette interessant ut?

Fortell litt om deg selv, så tar vi kontakt med deg slik at du kommer videre i din planlegging.